adaptacija stana

Adaptacija i renoviranje kuce, stana i poslovnog prostora

Adaptacija objekta stan, kuća, poslovni prostor pristupa se iz različitih razloga ali sa istim ciljem, udobniji prostor za život i rad. Rusenje i odvoz gradjevinskog otpada na deponiju.

adaptacija stanova

Adaptacija i renoviranje kupatila

Keramicarski radovi, vodoinstalaterski radovi, adaptacije vodovodne mreze, kanalizacione mreze i hidro izolacije.

adaptacija stana

Promena unutrasnjosti objekta u druge namene i potrebe

Kompletno renoviranje prostora za drugu upotrebu, uklanjanje dotrajali elektricni instalacija, keramike, zidni povrsina i vodovodne instalacije i prilagodjavanje drugim potrebama.

adaptacija stanova

Renoviranje radnog i zivotnog prostora

Renoviranje kuhinje, dnevog boravka, izmestanje postojeceeg zida ili zidanje novog zida, postavljanje parketa , kuhinjski elemenata i ostali pripadajuci radovi po sistemu kljuc u ruke. Čišcenje podruma i tavanskog prostora od otpada koji se godinama gomilao kao sto je stari nameštaj, stara odeca, ambalaza itd i odnošenje na deponiju.

Vodoinstalaterski radovi

Adaptacija stari instalacija, renoviranje i postavljanje novi instalacija u kupatilima, kuhinjama itd.

Vodoinstalaterski poslovi su veoma ozbiljni i odgovorni te ih svakako ne bi smeli poverit laiku. Naši majstori imaju dugogodišnje iskustvo u postavljanju vodovodnih i kanalizacionih mreža u stanovima kućama i lokalima. Postavljamo nove vodovodne i kanalizacione mreže. Vršimo popravke na postojećoj instalaciji, montiramo sanitarije.