renoviranje kuhinje

Adaptacija i renoviranje kuce, stana i poslovnog prostora

Adaptacija objekta: stan, kuća, poslovni prostor pristupa se iz različitih razloga, ali sa istim ciljem, udobniji prostor za život i rad.

renoviranje stana

Adaptacija i renoviranje kupatila

Keramicarski radovi, vodoinstalaterski radovi, adaptacije vodovodne mreze, kanalizacione mreze i hidro izolacije.

renoviranje kupatila

Promena unutrasnjosti objekta u druge namene i potrebe

Kompletno renoviranje prostora za drugu upotrebu, uklanjanje dotrajali elektricni instalacija, keramike, zidni povrsina i vodovodne instalacije i prilagodjavanje drugim potrebama.

molerski radovi

Renoviranje radnog i zivotnog prostora

Renoviranje kuhinje, dnevog boravka, izmestanje postojeceeg zida ili zidanje novog zida, postavljanje parketa , kuhinjski elemenata i ostali pripadajuci radovi po sistemu kljuc u ruke.

O nama

Mi se bavimo se izvodjenjem zavrsnih radova u gradjevinarstvu.

TemplatemoImage02

Imamo bogato iskustvo od preko 20 godina koliko se bavimo renoviranjem, u stanju smo da izađemo u susret svim vašim zahtevima.

Izvodjenje nasih radova moze da se obavi po sistemu kljuc u ruke

(kako se dogovorimo).

Bavimo se izvođenjem završnih građevinskih radova i adaptacije renoviranja kuce i stana. Radimo kompletne adaptacije uz preporuku najboljih materijala, kvalitetno, uz poštovanje dogovorenih rokova.

Uposljavamo profesionalni tim mladih ljudi, koji se može pohvaliti dugogodišnjim i uspešnim radnim iskustvom iz oblasti adaptacije i renoviranja spoljasnji i unutrasnjih prostora kuca i stanova.